Boligstyling

Hvad kan boligstylisten tilbyde din mæglerforretning?
• Tryghed for kunden gennem hele forløbet
• Tryghed for mægler at kunden hjælpes til salgsklart hjem
• Gennemført og attraktivt mægler portefølje
• Klargøring både til billeder og rådgivning til fremvisninger
• Klargøring til fotografens ankomst samt assistance under fotografering
• Fritager mægler for at bede kunden om klargøring af boligen
• Erfaring med boligstyling siden 2010 og en stor forståelse for fototeknik

Optimal fremhævelse af boligens egenskaber
Boligstyling udnytter boligens egenskaber med stemningsgivende og narrative fortællinger hvor boligens egenskaber fremhæves. Salgsklargøring handler om gode billeder, ikke stil. Stylingen tager så vidt muligt, udgangspunkt i sælgers egne ting og tilføjer stylingobjekter ved selve fotograferingen.

Det handler om kreation i tæt samarbejde med fotografen
Det handler ikke om stil eller den måde sælger har indrettet sig på, der er jo en grund til at man også styler liebhaver såvel som alle slags huse i alle prisklasser. Ved en boligstyling kreerer man det samme som når man maler et renæssance maleri; dybde, lys/mørke, kontraster, farvespil, det gyldne snit mm. De fleste boligsælgere kan ikke gætte sig til hvordan billederne tages og hvordan man optimere boligen til det, men det ved boligstylisten.

Forløbet
En boligstyling inkludere altid et første møde med sælger hvor vi kigger på om sælger selv kan gøre noget før fotograferingen, så som at få færdiggjort projekter der mangler den sidste finish, og til at få inspiration til selve fotograferingen. Derefter kommer boligstylisten ud til kunden og arbejder i 1-4 timer før fotografen ankommer. Vi bruger mest af alt sælges egne ting til at fremhæve boligen men har også vognen fyldt af de nyeste trends inden for interiørdesign. Når boligen er stylet, samarbejder boligstylisten med fotografen og får taget super gode billeder af ejendommen. Sælger forberedes også til fremvisninger og kan vide sig sikre på at alt står klar til fotografering.

Call to action
Optimer din markedsføringen af boligen med boligstyling for et bedre salg. Ring 2851 4464 for mere information.