Kurser


Få stærke kompetencer indenfor professionel ejendomsfotografering
Profilm tilbyder kurser indenfor professionel ejendomsfotografering så du har mulighed for at blive specialiseret i fotografering af boliger og erhvervsejendomme i forbindelse med salg og udlejning. Det giver dig nogle fantastiske gode mulighed for at arbejde indenfor faget – eventuelt som selvstændig.

Det tager ikke halve og hele år at blive en dygtig ejendomsfotograf
Det tager typisk 1-2 uger for en fotovirksomhed at oplære en fotograf indenfor boligfotografering. Det er selvfølgelig individuelt fra person til person, hvor hurtigt man føler sig kompetent og klar til at til at udføre opgaverne på egen hånd. Med Profilms dagskurser får du stor faglig viden og færdigheder indenfor boligfotografering og opmåling af ejendomme til brug for plantegninger; på relativ kort tid. En del af stoffet er teori og en del er praksis. Og du kan frit vælge lige præcis det kursus der passer til netop dine behov.

Er du på bar bund?
Har du ingen erfaring med kommerciel boligfotografering og vælger du at tage hele forløbet med alle kurserne, bliver du efter kun 5 dage klar til at komme igang! Derefter skal du kun praktisere og træne alt det du har lært på vores kurser til det sidder helt fast på rygraden. Det tager typisk 2-3 uger at blive rimelig rutineret og så er det kun at arbejde med faget og få det helt ind under huden

Hav tålmodighed og effektivisér arbejdsgangen
Ligesom så meget anden læring, er en af de vigtigste egenskaber i forbindelse med indlæringen, ikke at lade sig slå ud fordi det går langsomt til at begynde med. Derfor får du som en ekstra lille “bonus” tips & tricks til at effektivere dine arbejdsgange, så du bliver lynhurtig og effektiv i dit arbejde. Hvilket giver dig en utrolig stor selvtillid og tilfredsstilledelse i sidste ende.

Min baggrund
Jeg har oplært og trænet op imod 100 ejendomsfotografer i perioden 2005-2018, både som indehaver af Profilm ApS og som Photo manager i Zentuvo. Desuden har jeg i min tid hos Zentuvo fra 2012-18 faciliteret flere workshops rundt omkring i Danmark og ikke mindst i London. Og det har været berigende og en kæmpe fornøjelse hvereneste gang.

Call to action
Ring til mig på 2851 4464 for en uforpligtende snak omkring kurser og kompetenceudvikling indenfor professionel ejendomsfotografering. Eller tilmeld dig allerede idag et af vores nedenstående kurser, der matcher dit behov. Har du ønsker om et samarbejde, så lad os få en snak om mulighederne.

Thomas Kjær Pedersen
Underviser