Ejendomsmægler


Topmotiverede fotografer
Som ejendomsmægler handler du direkte med din helt egen selvstændige ejendomsfotograf, når du bestiller fotografering igennem Profilm. Det betyder også, at du får en topmotiveret fotograf der yder det bedste for dig og dine kunder – og som selv står på mål og følger hver eneste opgave til dørs, så dine kunder er tilfredse, føler sig trygge og kommer godt videre.

Netværk af selvstændige fotografer
Profilm er et franchisekoncept for de selvstændige ejendomsfotografer i Danmark. Det består primært af et integreret bestillingssystem og et netværk. Netværket bruges til professionel sparring og ikke mindst understøtter vi hinanden både socialt, fagligt og praktisk i forhold til afløsning og udvikling. De selvstændige fotografer i Profilm hjælper hinanden på kryds og tværs i tilfælde af sygdom og ferier – hvilket sikrer leverancen til dig.

Keep it simple – uden fordyrende mellemled
Konceptet er enkelt og uden dikkedarer og bindende kontrakter, ovenikøbet til konkurrencedygtige priser uden en masse fordyrende omkostninger. Hos os er der ingen aktionærer, ejere eller andre personer der skal tjene på den enkelte fotografs arbejde. Profilm består af selvstændige fotografer med hver sin kundekreds samt samarbejdspartnere indenfor billedredigering og tekstforfatning. Som selvstændige boligfotografer er vi herre i “eget hus” og tjener penge på hver vores egen forretning. Det giver rigtig god mening og værdi for alle parter – og det tror vi på er fremtiden i ejendomsfotobranchen. Og så er det ovenikøbet super let og gennemsigtigt at bestille hos Profilm.

Lydhør og fleksible overfor dig
Vi gør os umage for, at have tilfredse kunder og vi er naturligvis lydhør og fleksible overfor dine ønsker. Selvom vores produktoversigt er meget enkel, let forståelig og dækker måske 95% af alles behov, så tilpasser vi gerne en skræddersyet løsning til netop dine behov.

Mæglersystemer
Vores system er integreret med mæglersystemerne MindWorking og C&B Systemer – hvilket gør det let for dig at modtage dine billeder og plantegninger.

Call to action
Ring 2851 4464 for en uforpligtende snak om dine fordele og muligheder. Det betaler sig.