Ejendomsmægler


Netværk af selvstændige fotografer
Profilm er de selvstændige ejendomsfotografers netværk og platform. Vi hjælper Danmarks selvstændige ejendomsfotografer med et integreret bestillingssystem til mæglersystemerne, professionel sparring og ikke mindst et stærkt netværk der understøtter hinanden både socialt, fagligt og praktisk i forhold til afløsning og udvikling. De selvstændige fotografer i Profilm hjælper hinanden på kryds og tværs i tilfælde af sygdom og ferier – hvilket sikrer leverancen til dig.

Topmotiverede fotografer
Som ejendomsmægler handler du direkte med din helt egen selvstændige ejendomsfotograf, når du bestiller boligfotografering igennem Profilm. Det betyder også, at du får en topmotiveret fotograf der yder det bedste for dig og dine kunder – og som selv står på mål og følger hver eneste opgave til dørs, så dine kunder kommer godt videre. Det bliver det nødvendigvis ikke dyrere af. Tværtimod.

Keep it simple – uden fordyrende mellemled
Konceptet er enkelt og uden dikkedarer og bindende kontrakter, ovenikøbet til konkurrencedygtige priser uden en masse fordyrende omkostninger. Hos os er der ingen aktionærer, ejere eller andre personer der skal tjene på den enkeltes arbejde. Profilm består udelukkende af selvstændige fotografer med hver sin kundekreds samt samarbejdspartnere indenfor billedredigering og tekstforfatning. Vi tjener ikke penge på hinanden. I stedet tjener vi hver især penge på det stykke arbejde, vi hver især selv udfører. Det giver rigtig god mening og værdi for alle parter – og det tror vi på er fremtiden i ejendomsfotomarkedet.

Lydhør og fleksible overfor dig
Vi gør os umage for, at have tilfredse kunder og vi er naturligvis lydhør og fleksible overfor dine ønsker. Selvom vores produktoversigt er meget enkel, let forståelig og dækker måske 90% af alles behov, så tilpasser vi gerne en skræddersyet løsning til netop dine behov.

Call to action
Ring 2851 4464 for en uforpligtende snak om dine fordele og muligheder. Det betaler sig.