Fotograf


Netværket for selvstændige ejendomsfotografer
Profilm er de selvstændige ejendomsfotografers netværk og platform. Vi hjælper Danmarks selvstændige ejendomsfotografer med et integreret bestillingssystem til mæglersystemerne, professionel sparring og ikke mindst et stærkt netværk der understøtter hinanden både socialt, fagligt og praktisk i forhold til afløsning og udvikling. Det er vigtigt at pointere, at vi taler om selvstændige ejendomsfotografer og ikke freelancere tilknyttet et boligfotofirma. Kort fortalt, er Profilm indenfor ejendomsmæglerbranchen de selvstændige boligfotografers netværk og bestillingsplatform.

Som selvstændig ejendomsfotograf handler du direkte med ejendomsmæglerne som er dine helt egne kunder. Det giver dig enorm stor frihed og du er derfor ikke låst af lange kontrakter, kunde- og konkurrenceklausuler. Her er ingen bindinger og du samarbejder kun med hos os, så længe at du har lyst. Det er helt op til dig.

Keep it simple – uden fordyrende mellemled
Konceptet er enkelt og uden dikkedarer og bindende kontrakter. Hos os er der ingen aktionærer, ejere eller andre personer der skal tjene på den enkeltes arbejde. Profilm består udelukkende af selvstændige fotografer med hver sin kundekreds. Vi tjener ikke penge på hinanden. I stedet tjener vi penge på det stykke arbejde, vi hver især selv udfører. Dette giver værdi for både dig og dine kunder. Og det giver dig en bedre mulighed for en langt bedre indtjening og frihed til selv at fastsætte dine priser og skræddersy dine ydelser.

Vi gør os umage for, at have tilfredse kunder og vi er naturligvis lydhør og fleksible overfor vores kunders ønsker. Selvom vores produktoversigt er meget enkel, let forståelig og dækker måske 90% af alles behov, så har du som selvstændig fotograf frihed til at lave en skræddersyet løsning til dine kunders behov.

Frihed til at vælge selv
Hos Profilm får du ud over adgang til et online bestillingsystem, selvstændighed, frihed, sparring og netværk. Med mulighed for at benytte de tilknyttede samarbejdspartnere indenfor billedredigering og tekstforfatning af boligbeskrivelser. Eller du kan vælge at bruge dine egne løsninger. Du vælger selv.

De bedste af de bedste
Netværket består af de bedste boligfotografer der kan opdrives i landet. Ikke alene fagligt, men også af folk med det helt rigtige mindset og ikke mindst gode og sunde værdier. Hvis du ønsker at være en del af netværket, så spørg dig selv: Hvad vil jeg gerne have ud af det? Hvad kan jeg bidrage med? Og hvordan kan vi spille hinanden gode?

Månedsabonnement
Du betaler kun et meget beskedent månedsabonnement for et integreret bestillingssystem, website, netværk og systemsupport mm. That´s it.

Call to action
Lyder dette interessant? Og har du lyst til at være en del af et enkelt og stærkt koncept med et online bestillingssystem og samtidig være en del at et netværk for landets bedste ejendomsfotografer. Så er Profilm måske noget for dig!

Ring 2851 4464 for en seriøs snak om mulighederne for et godt samarbejde.