Franchise


Vi søger flere franchisetagere

til Danmarks franchisekæde for selvstændige ejendomsfotografer

Super platform for selvstændige ejendomsfotografer
Profilm er franchisekonceptet for de selvstændige ejendomsfotografer i Danmark. Som franchisetager, får du del i et stærkt koncept og især et smart bestillingssystem der er integreret med mæglersystemerne. Samtidig er du en del af et professionelt netværk, hvor du får hjælp og faglig sparring. Også i forhold til udvikling og afløsning.

Det er vigtigt at understrege, at der i Profilm kun er selvstændige ejendomsfotografer. Her er ingen fastansatte fotografer. Og her er man heller ikke fast tilknyttet som freelancer der får opgaverne serveret. Profilm er et koncept som primært består af en super god platform som du som selvstændig fotograf får et stort udbytte af.

Kunderne er dine egne – og du opsøger dem selv
Som selvstændig ejendomsfotograf handler du direkte med ejendomsmæglerne, som er dine helt egne kunder. Det giver dig en enorm stor frihed og du er derfor ikke låst af lange kontrakter, kunde- og konkurrenceklausuler. Her er ingen bindinger og du er kun en del af Profilmkonceptet, så længe at du har lyst. Det er helt op til dig. Det betyder selvfølgelig også, at du selv opsøger og skaffer dine kunder. Den del har Profilm ikke noget med at gøre.

Keep it simple – uden fordyrende mellemled
Konceptet er enkelt og uden dikkedarer og bindende kontrakter, ovenikøbet til fornuftige priser uden en masse fordyrende omkostninger. Hos os er der ingen aktionærer, ejere eller andre personer der skal tjene på den enkelte ejendomsfotografs arbejde. Profilm består af selvstændige fotografer med hver sin kundekreds og vi er “herre i eget hus” og tjener penge i hver vores egen forretning. Det giver rigtig god mening og værdi for alle parter – og det tror vi på er fremtiden i ejendomsfotobranchen. Dette giver værdi for både dig og dine kunder. Og det giver dig en mulighed for en noget bedre indtjening.

Frihed til at vælge selv
Hos Profilm får du som franchisetager adgang til et online bestillingsystem og du får selvstændighed, frihed, sparring og netværk. Med mulighed for at benytte de tilknyttede samarbejdspartnere indenfor billedredigering og tekstforfatning af boligbeskrivelser. Eller du kan vælge at bruge dine egne løsninger. Du vælger selv.

Vi gør os umage for, at have tilfredse kunder og vi er naturligvis lydhør og fleksible overfor vores kunders ønsker. Selvom vores produktoversigt er meget enkel, let forståelig og dækker måske 95% af alles behov, så har du som selvstændig fotograf mulighed for at lave en tilpasset løsning til dine kunders behov.

Månedsabonnement
Som franchisetager betaler du et fast lavt månedligt vederlag, hvor du får integreret bestillingssystem, website, netværk og systemsupport mm. That´s it.

Kriterier
Som franchisetager er det et krav, at du har de nødvendige kompetencer og erfaring med professionel ejendomsfotografering. Desuden forventer vi, at du har eget CVR-nummer og har forudsætninger for at opbygge en lokal kundekreds, hvis ikke du allerede har en kundekreds.

Call to action
Lyder dette interessant? Og har du lyst til at være en del af et enkelt og stærkt koncept og samtidig være en del at et netværk for landets måske bedste ejendomsfotografer. Så er Profilm sandsynligvis noget for dig!

Ring 2851 4464 for en snak om mulighederne for et godt samarbejde.

Medlem af: