Fotograf


Vi søger flere franchisetagere

til Danmarks franchisekæde for selvstændige ejendomsfotografer

Netværket for selvstændige ejendomsfotografer
Profilm er franchisekonceptet for de selvstændige ejendomsfotografer i Danmark. Vi tilbyder et netværk og en platform som er et integreret bestillingssystem til mæglersystemerne. Netværket bruges til professionel sparring og ikke mindst understøtter vi hinanden både socialt, fagligt og praktisk i forhold til afløsning og udvikling. Det er vigtigt at understrege, at der er tale om selvstændige ejendomsfotografer og ikke faste freelancere tilknyttet et boligfotofirma.

Som selvstændig ejendomsfotograf handler du direkte med ejendomsmæglerne som er dine helt egne kunder. Det giver dig enorm stor frihed og du er derfor ikke låst af lange kontrakter, kunde- og konkurrenceklausuler. Her er ingen bindinger og du samarbejder kun med hos os, så længe at du har lyst. Det er helt op til dig.

Keep it simple – uden fordyrende mellemled
Konceptet er enkelt og uden dikkedarer og der er ingen aktionærer, ejere eller andre personer der skal tjene på den enkeltes arbejde. Profilm består udelukkende af selvstændige fotografer med hver sin kundekreds. Vi tjener ikke penge på hinandens fotoarbejde. I stedet tjener vi penge på det stykke arbejde, vi hver især selv udfører. Dette giver værdi for både dig og dine kunder. Og det giver dig en bedre mulighed for en langt bedre indtjening.

Frihed til at vælge selv
Hos Profilm får du som franchisetager adgang til et online bestillingsystem og du får selvstændighed, frihed, sparring og netværk. Med mulighed for at benytte de tilknyttede samarbejdspartnere indenfor billedredigering og tekstforfatning af boligbeskrivelser. Eller du kan vælge at bruge dine egne løsninger. Du vælger selv.

Vi gør os umage for, at have tilfredse kunder og vi er naturligvis lydhør og fleksible overfor vores kunders ønsker. Selvom vores produktoversigt er meget enkel, let forståelig og dækker måske 90% af alles behov, så har du som selvstændig fotograf frihed til at lave en skræddersyet løsning til dine kunders behov.

De bedste af de bedste
Vi vælger de bedste boligfotografer med omhu. Ikke alene fagligt, men også af folk med det helt rigtige mindset og ikke mindst gode og sunde værdier. Hvis du ønsker at være franchisetager i Profilm og derved en del af netværket, så spørg dig selv: Hvad forventer jeg af samarbejdet? Hvad kan jeg eventuelt bidrage med og hvordan spiller vi hinanden gode?

Månedsabonnement
Som franchisetager betaler du kun et meget beskedent månedsabonnement for et franchisekoncept hvor du får integreret bestillingssystem, website, netværk, markedsføring og systemsupport mm. That´s it.

Call to action
Lyder dette interessant? Og har du lyst til at være en del af et enkelt og stærkt koncept og samtidig være en del at et netværk for landets måske bedste ejendomsfotografer. Så er Profilm sansynligvis noget for dig!

Ring 2851 4464 for en snak om mulighederne for et godt samarbejde.

Medlem af: