Fotografering


Billeder der sælger
Vi producerer mange forskellige typer billeder til forskellige formål. Hvad enten de præsenterer, informerer eller måske ligefrem dokumenterer. Fælles for alle billederne er, at de skaber interesse og værdi for beskueren. Så meget at de sælger dit budskab. Se også vores mange referencebilleder på siden Referencer.

Ejendomsbilleder
Noget af det vigtigste i et boligsalg er gode præsentable stillbilleder – både udendørs og indendørs. Vi fokuserer på, at fange boligen fra de bedste vinkler, så du kan præsentere boligen bedst muligt. Vi tilpasser kompositionen og fototeknikken til hver enkelt optagelse, så vi opnår det absolut bedste i den enkelte situation, både hvad angår motiv og belysning. Vi drøner ikke derudad på “HDR-autopilot” på alle vores billeder. Simpelthen fordi vi har en holdning til hvad god billedkvalitet er og hvad der skal til for at opnå det bedste resultat. Derfor sker det, at vi kombinerer nogle billeder med flashlight.

Mastefoto
Et godt komponeret mastefoto giver et godt overblik over ejendommen og den tilhørende grund. I visse tilfælde også de tilstødende omgivelser, med mindre at man ønsker at begrænse udsynet til nabogrundene. I byerne er mastefoto særlig egnet til at komme op i “øjenhøjde” med lejlighedsejendommene, så proportionerne i billedet får et mere harmonisk udtryk.

Områdebilleder
Ejendommens beliggenhed spiller ofte en meget central rolle i boligsalget, som gør at beliggenheden har en direkte indflydelse på huspriserne. Hvis din bolig har en god beliggenhed, så er det oplagt at tilføje nogle ekstra billeder fra det nærliggende område til din boligpræsentation. Det kunne f.eks. være af strand, sø, skov, park, lystbådehavn, legeplads og lign.

Detalje-, livsstils- & stemningsbilleder
Et godt krydderi til din boligpræsentation er nogle ganske få billeder der fokuserer på detaljen, fremfor helheden. Et motiv med lidt dybde i af noget særligt. Måske et livsstilsmotiv, noget arkitektonisk, noget luksuriøst, en stemning i en belysning eller en udsigt igennem et vindue. Noget der er unikt for netop din bolig og måske lige præcis det der solgte boligen ved sidste handel. Detalje- og stemningsbilleder bør ikke stå helt alene. I stedet bør de anvendes sammen med de øvrige ejendomsbilleder i din boligpræsentation, så det hele går op i en højere enhed og ser lækkert og indbydende ud.

Aftenbilleder i “den blå time”
De bedste aftenbilleder får man i den såkaldte “blå time” som er skumringsperioden, hvor solen er i betydelig dybde med horisonten. Det er et helt specielt tidspunkt, hvor himlen skifter til en smuk nuance af blå og hvor lyset er blødt og lækkert. Disse aftenbilleder er f.eks. super gode til at fremhæve udebelysningen på din ejendom eller få din villa til at fremstå indbydende og eksklusiv i aftenstemningen.

Call to action
Uanset hvilke præferencer du har i forhold til din boligpræsentation, så kan vi hjælpe. Ring 2851 4464 for en uforpligtende snak om dine muligheder.