Plantegninger


Et absolut must
En enkel og overskuelig 2D-plantegning kommer man ikke uden om i forbindelse med en boligpræsentation. Og det giver køberen et lynhurtigt overblik over boligens indretning. Som udgangspunkt opmåler og udarbejder vi plantegningerne helt fra bunden af og 2D-plantegningerne er naturligvis en fast del af vores fotopakker, da de er et absolut must.

Du får en professionel og brugbar løsning
Vores plantegningsløsninger indeholder alle indvendige mål af rummene, terrasseoptegning, nordpil, rumbenævnelser, sanitet og placering af hårde hvidevarer. Desuden finder du let etageangivelsen i øverste venstre hjørne ved hver etage. Enkelt, stilfuldt og professionelt. En brugbar løsning der giver stor værdi for dig og dine kunder.

Rentegning af skitser
Har du en skitse liggende som du ønsker rentegnet, klarer vi naturligvis også det. Skitser som du ønsker rentegnet skal du sende til kontakt@profilm.dk
Så snart din skitse er rentegnet, sender vi den retur til dig til gennemgang, hvor du har 1 x korrektur til eventuelle ændringer.

Call to action
Vil du vide mere om vores plantegninger eller dine muligheder for rentegning af skitser – så ring 2851 4464 for en uforpligtende snak.