3D-Matterport®


Stærk løsning i mange situationer
3D-Matterport® er en stærk løsning til visualisering af din bolig, dine hotelfaciliteter, din café eller dit showroom. Løsningen kan anvendes i utallige tænkelige situationer hvor man kan placere et kamera indendøre. Og med vores professionelle 3D-Matterport®  får kunden oplevelsen helt tæt på – online.

Konkurrencedygtig pris uden dikkedarer
Hos Profilm får du én konkurrencedygtig pris på din 3D-løsning, uden lange regnestykker med oprettelsesgebyrer og dikkedarer. Det er sikkert billigere end du tror.

Giv dine hotelgæster en tryg og dejlig bookingoplevelse med 3D scanning
Til din online markedsføring tilbyder vi også 3D scanning af dit hotel, så du kan give dine gæster mulighed for at opleve dit hotel online og booke med tillid og tryghed. Med en 3D-scanning af hotellet ved dine gæster, at det, de ser online faktisk er det de kan forvente i virkeligheden.

Med 3D-Matterport®, billeder og plantegninger gør du det også nemt for event planlæggere. De kan lettere forstå hvad du tilbyder og de kan få de relevante og brugbare oplysninger de har brug for, når de skal planlægge et event. På en enkel og god måde skaber du en komplet følelse at tryghed og professionalisme lige fra begyndelsen.

Call to action
Er du blevet nysgerrig på vores 3D-Matterport® scanninger? Så ring 2851 4464 for en uforpligtende snak.
Du kan også få mere info om mulighederne indenfor 3D-visualisering på Matterports officielle website www.matterport.com

 

Klik for at opleve en 3D-Matterport@ scanning – God fornøjelse!